Pizza cu prosciutto crudo

de LUK in Pizza, 2 Aug 2011 | 4402 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 600gr faina
  • 300ml lapte
  • 100ml ulei
  • o lingurita de sare
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • 50gr drojdie proaspata

Pentru topping:

  • 300gr mozzarela
  • 150gr cascaval
  • 300gr ciuperci champignion
  • prosciutto crudo(nu l-am cantarit..atat cat sa acopere intreaga tava)

Sos:

  • 4 linguri pasta de tomate
  • 200ml apa
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • o lingurita sau 2(depinde cat de mult va place) de oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu prosciutto crudo:

Aluat:Incalzim 50ml lapte(nu fierbinte,caldut).Dizolvam in el drojdia si zaharul.Lasam sa dospeasca 5-10min.Intr-un castron punem faina,pe margine sarea,in mijloc drojdia apoi restul de lapte(caldut si el) si uleiul.Framantam cat sase omogenizeze ingredientele si lasam la dospit,acoperit,40-45 de min la cald.


Topping:Curatam ciupercile de coaja sile taiem feliute.Mozzarela o taiem cubulete.Cascavalul il radem pe razatoarea mare.


Sos:Omogenizam bine toate ingredientele.


Pregatire:Incalzim cuptorul la 180 de grade.Intindem aluatul in tava.Punem la cuptor pentru 10min.


Scoatem tava,ungem aluatul cu sos,presaram ciupercile si mozzarela si mai coacem inca 20 de minute.Scoatem apoi tava,aranjam feliile de prosciutto pe toata suprafata aluatului,presaram cascavalul ras si mai coacem inca 10min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

LUK 1

08.08.2011, 22:48

Eduard,Mirela

LUK 1

08.08.2011, 22:48

Cris..nu te am mai vazut demult asa ca te servesc cu drag

Kori 1

16.10.2011, 23:13

vaaii, ce buna arata!!!si eu vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat pizza