Pizza cu prosciutto crudo

de LUK in Pizza, 2 Aug 2011 | 6291 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 600gr faina
  • 300ml lapte
  • 100ml ulei
  • o lingurita de sare
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • 50gr drojdie proaspata

Pentru topping:

  • 300gr mozzarela
  • 150gr cascaval
  • 300gr ciuperci champignion
  • prosciutto crudo(nu l-am cantarit..atat cat sa acopere intreaga tava)

Sos:

  • 4 linguri pasta de tomate
  • 200ml apa
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • o lingurita sau 2(depinde cat de mult va place) de oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu prosciutto crudo:

Aluat:Incalzim 50ml lapte(nu fierbinte,caldut).Dizolvam in el drojdia si zaharul.Lasam sa dospeasca 5-10min.Intr-un castron punem faina,pe margine sarea,in mijloc drojdia apoi restul de lapte(caldut si el) si uleiul.Framantam cat sase omogenizeze ingredientele si lasam la dospit,acoperit,40-45 de min la cald.

Topping:Curatam ciupercile de coaja sile taiem feliute.Mozzarela o taiem cubulete.Cascavalul il radem pe razatoarea mare.

Sos:Omogenizam bine toate ingredientele.

Pregatire:Incalzim cuptorul la 180 de grade.Intindem aluatul in tava.Punem la cuptor pentru 10min.

Scoatem tava,ungem aluatul cu sos,presaram ciupercile si mozzarela si mai coacem inca 20 de minute.Scoatem apoi tava,aranjam feliile de prosciutto pe toata suprafata aluatului,presaram cascavalul ras si mai coacem inca 10min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

LUK 1

08.08.2011, 22:48

Eduard,Mirela

LUK 1

08.08.2011, 22:48

Cris..nu te am mai vazut demult asa ca te servesc cu drag

Kori 1

16.10.2011, 23:13

vaaii, ce buna arata!!!si eu vreau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza