Pizza cu salam

de ralu_ca in Pizza, 24 Mai 2013 | 8704 vizualizari

 

Eu sunt "devoratoare" de pizza..o ador!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 3 cani faina
  • 100 ml apa calduta
  • jumatate lingurita sare
  • 2 linguri ulei masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • Compozitie:
  • 10 felii salam ( la alegerea fiecaruia )
  • branza si cascaval ( cat considerati )
  • ketchup picant
  • 2 rosii
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Am preparat aluatul amestecand ingredientele (drojdia am amestecat-o cu apa calduta), am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca aprox jumatate de ora. Dupa aceea, aluatul l-am intins cu mana si l-am asezat intr-o tava dreptunghiulara ( care a fost unsa cu putin ulei si tapetata cu faina ). Pe toata suprafata am intins ketchup, am adaugat peste tot bucatile de salam (taiate mici), am ras cascaval si branza, apoi felii de rosii, de salam (am pastrat cateva si intregi ) si felii de masline, dupa care am ras din abundenta cascaval si branza. Am introdus la cuptor si cand se rumeneste foarte bine, o scoatem si o servim cu ketchup ( cine doreste ) si eventual o bere.


Pofta sa aveti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

24.05.2013, 22:43

Si mie imi place mult pizza

babi5 1

06.06.2013, 12:06

gio 1

10.06.2013, 23:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori