Pizza cu salam sau sunca

de GeorgiG in Pizza, 25 Apr 2017 | 895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cescuta lapte
  • 3 g drojdie uscata
  • un praf de zahar
  • sare
  • o mana cascaval ras
  • faina cat cuprinde
  • salam
  • sunca
  • masline
  • mozzarella
  • cascaval
  • ardei gras rosu
  • oregano
  • boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam sau sunca:

Am topit drojdia impreuna cu zaharul, in laptele caldut. Am adaugat sare, cascavalul ras si faina, cat cuprinde pentru un aluat, nu foarte tare.


Am lasat aluatul sa se odihneasca cateva minute, pana am pregatit tavile si ingredientele.


Am impartit aluatul in doua si am intins fiecare bucata, apoi le-am asezat in tavile cu hartie de copt. Am intepat aluatul din loc in loc, apoi am presarat putina boia dulce, am asezat felii de sunca sau salam, felii de mozzarella si cascaval, felii de ardei rosu, masline si am presarat oregano.


Am introdus tavile in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.


Eu am facut o pizza cu salam si una cu sunca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam sau sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

oanapl 1

26.04.2017, 14:14

Super!

Rocsi 1

26.04.2017, 19:38

Oricand servesc o feliuta de pizza de casa!

GeorgiG 1

27.04.2017, 18:51

Multumesc frumos !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu peste