Pizza cu salam uscat

de Andreea Caroline in Pizza, 27 Sep 2013 | 886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina tip ''0''
  • 250 ml apa
  • 1 cub drojdie
  • sare
  • ulei
  • 18 felii salam uscat
  • 16 felii castravete
  • masline
  • parmezan
  • bulion
  • piper
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat:

Incepem prin a face aluatul.Dizolvam drojdia in apa calduta.Punem faina intr-un bol.Adaugam drojdia,un varf de sare si framantam adaugand putin cate putin ulei de masline.


Lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.


Cand aluatul a crescut , il impartim in doua bucati egale.Intindem fiecare aluat sub forma rotunda.


Ungem aluatul cu bulion condimentat ,ornam cu salam,masline,castraveti si presaram parmezan.


Dam la cuptor la 180 grade pana ce se rumeneste frumos !


Se serveste cu ketchup Univer !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam uscat" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

xana 1

27.09.2013, 18:40

Faina nu am de tip 0...am de 55, ma duc sa ma apuc de treaba

Rocsi 1

27.09.2013, 20:43

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori de pizza