Pizza cu salam uscat

de Florin A in Pizza, 20 Dec 2015 | 990 vizualizari

 

INGREDIENTE

 Aluat:

  • 1 ou
  • 25 gr drojdie
  • 500 gr faina
  • un praf de sare
  • 2 linguri cu ulei
  • 100 ml apa calduta

Compozitie:

  • 2 oua
  • oregano uscat
  • 100 gr masline
  • 100 gr porumb
  • 6-8 felii de cascaval
  • 6-8 felii de sunca presata
  • cateva felii de salam uscat
  • o legatura de ceapa verde
  • sos pentru servit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat:

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza)


Se imparte in doua parti egale si se intind in foi de jumatate de centimetru grosime.


Se asaza in tavi (unse in prealabil) si se se ung cu un ou batut. Se asaza apoi cascavalul, sunca presata si salamul uscat, maslinele, porumbul si ceapa verde tocata.


Deasupra se mai adauga un ou batut spuma si se presara cascaval.


Tavile se pun la cuptor pentru 15-20 de minute, la o temperatura de 160 de grade.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam uscat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Florin A 1

20.12.2015, 12:48

Multumim!

MotanLaOale 1

21.12.2015, 20:31

Rocsi 1

23.12.2015, 20:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam uscat, mozzarella si masline