Pizza cu salam uscat

de Florin A in Pizza, 20 Dec 2015 | 1137 vizualizari

 

INGREDIENTE

 Aluat:

  • 1 ou
  • 25 gr drojdie
  • 500 gr faina
  • un praf de sare
  • 2 linguri cu ulei
  • 100 ml apa calduta

Compozitie:

  • 2 oua
  • oregano uscat
  • 100 gr masline
  • 100 gr porumb
  • 6-8 felii de cascaval
  • 6-8 felii de sunca presata
  • cateva felii de salam uscat
  • o legatura de ceapa verde
  • sos pentru servit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat:

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza)


Se imparte in doua parti egale si se intind in foi de jumatate de centimetru grosime.


Se asaza in tavi (unse in prealabil) si se se ung cu un ou batut. Se asaza apoi cascavalul, sunca presata si salamul uscat, maslinele, porumbul si ceapa verde tocata.


Deasupra se mai adauga un ou batut spuma si se presara cascaval.


Tavile se pun la cuptor pentru 15-20 de minute, la o temperatura de 160 de grade.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam uscat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Florin A 1

20.12.2015, 12:48

Multumim!

MotanLaOale 1

21.12.2015, 20:31

Rocsi 1

23.12.2015, 20:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam uscat, mozzarella si masline