Pizza cu salam vanatoresc

de Ina in Pizza, 9 Iun 2014 | 5070 vizualizari

 

Din cand in cand, ne mai rasfatam cu cate-o pizza ... :X Ingrasa, dar e buuuuna! :D :))

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 ml apa
  • 2,5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 2,5 lingurita sare
  • 800 g faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 400 g salam vanatoresc
  • 1 borcan ciuperci conservate
  • 1 ardei gras rosu, mare
  • 250 g cascaval
  • ketchup/ sos de rosii
  • 2 linguri mustar
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam vanatoresc:

Aluatul l-am pregatit la masina de paine, folosind pe programul framantare/dospire.


Feliem salamul si maruntim ciupercile si ardeiul gras. Cascavalul il dam pe razatoarea mare.


Din aluatul obtinut facem doua pizza mari ( tava cu diametrul de 32 cm. ) Intindem aluatul cu sucitorul , il asezam in tava de copt pizza si il intepam cu o furculita , din loc in loc, ca sa nu se formeze basici la copt.


Preparam un sos din 2 linguri de mustar si 2 de ketchup, cu care vom ungem suprafata blatului .


Asezam alternativ si circular felii de salam, ciuperci si ardei gras .


Dam pizza la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor. Acoperim intreaga suprafata cu cascaval ras si mai lasam in cuptor cca. 5 minute.


Scoatem din cuptor, feliem si servim fierbinte, cu sau fara sos de rosii / ketchup.

 

TIPS-URI

1

Nr. de portii se refera la nr. de tavi : 2 tavi rotunde, cu diametrul de 32 cm.

2

Nu este nevoie sa mai condimentam pizza, intrucat salamul vanatoresc este suficient de sarat si usor iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

JulyCris 1

10.06.2014, 15:07

Minunata!

tarasmariana 1

11.06.2014, 04:07

Buna Buna!

laura_n 1

16.06.2014, 14:42

ce bine se mananca la Fetesti ))
de cand imi doresc sa ajung acolo ))
muaah!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)