Pizza cu sardine si hering afumat

de MotanLaOale in Pizza, 30 Oct 2013 | 1819 vizualizari

 

Asta este a doua pizza facuta pentru copii. Foarte buna a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 250 g aluat de pizza
  • 240 g sardine in ulei (canserva)
  • 160 g hering afumat in ulei (conserva)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 50 g masline
  • 150 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sardine si hering afumat:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".


Eu l-am facut cu o seara inainte si l-am tinut in frigider pana a doua zi, uns cu putin ulei, nu s-a uscat si a fost foarte bun la intins.


Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.


Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.


Toate legumele trebuia sa fie feliate cat mai subtire.


Sardinele se scurg bine de ulei, se desfac in doua si se scoate sira.


Heringul se scurge de ulei si se rupa bucati mai mici.


Se pun jumatatile de sardina in tava si pe langa ele se pune hering afumat.


Restul ingredientelor se pun in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului: ceapa, ardei, masline, rosii.


Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.


Este gata cand este rumenita frumos.


Se serveste cu ketchup si o bere rece.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu orice fel de peste care va place, afumat sau nu.

2

Se poate presara si un praf de usturoi granule, daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sardine si hering afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

31.10.2013, 08:33

MIUTA 1

31.10.2013, 15:37

MotanLaOale 1

31.10.2013, 17:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de paine