Pizza cu sunca, ardei si ciuperci

de adriana_bobu in Pizza, 20 Sep 2010 | 4656 vizualizari

 

Pentru masa de seara (cam tarzie cei drept) am facut o pizza .....care a iesit foarte buna...sper sa va placa...

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 2 ardei capia
  • 1 rosie
  • vreo 10 ciuperci champinion
  • o lingura de ulei
  • 100 g sunca de Praga
  • 100 g cascaval si un cubulet de telemea
  • 2-3 linguri de sos de rosii
  • pentru aluat am folosit
  • cam 300 g faina,
  • 1/2 pahar lapte,
  • drojdie cat o nuca,
  • o lingurita de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca, ardei si ciuperci:

Am inceput desigur cu aluatul....am pus mai intai drojdia cu zaharul, o lingura de faina cu o lingura de lapte pe care le-am amestecat usor si am lasat cca 10 min pana a inceput sa creasca . Am adaugat apoi restul de faina, laptele si am framantat un aluat pe care l-am intins in tava de la aragaz unsa cu putin ulei.      

Am trecut apoi la celelalte componente: am pus uleiul intr-o tigaie, am adaugat ceapa taiata pestisori , ardeiul rondele, ciupercile felii , le-am tras putin si apoi le-am intins in tava peste aluat. Am pus apoi rosia taiata felii si in final am presarat cascavalul si telemeaua peste compozitia din tava.Am dat la cuptorul incins pizza pentru 20 minute si apoi am mancat-o cu pofta, adaugand (optional) niste sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca, ardei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ela 1

21.09.2010, 18:19

Corinuta 1

26.09.2010, 00:22

oblesniucviorica 1

26.09.2010, 10:43

deja nu rezist , chiar acuma merg s-o prepar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami