Pizza cu sunca presata si ciuperci

de Constelatialeu in Pizza, 25 Sep 2013 | 3416 vizualizari

 

Epopeea continua,deci pizza,ca ea este MissBucataras pana pe 15 octombrie......Asta-i pizza de nesatuli,ca e mare si cu de toate...
PS.Pizza asta am impartit-o cu niste prieteni...parol ca mi-au zis de sanatate....si n-a crapat nici unul,sunt toti in stare functionala....

 

INGREDIENTE

blat

  • 800 g faina
  • 50 g drojdie
  • 6 linguri ulei
  • 16 g sare
  • 10 g zahar
  • 300 ml lapte

Umplutura

  • 300 g ciuperci
  • 400 g pulpa rosii
  • 300 g sunca praga
  • 150 g masline
  • 250 g cascaval
  • piper
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca presata si ciuperci:

Intr-un castron mare punem faina,in mijloc punem drojdia,cu sare,zahar si un pic de lapte caldut ,amestecam un pic si lasam 15 min sa creasca.


Dupa ce a crescut,adaugam uleiul si laptele caldut si framantam bine aluatul pana se dezlipeste de maini.


20 min framantam si trantim de blatul de lucru aluatul pana face basicute,apoi il lasam la crescut cca 1 ora.


Cand blatul a crescut il intindem in tava,intepam foaia cu furculita,peste el turnam pulpa de rosie amestecata cu maslinele si cascavalul ras si piper dupa gust.


Deasupra asezam ciupercile si sunca presata in functie de imaginatie


Bagam tava la cuptorul preincalzit cca 25-30 min,fiecare in functie de cuptorul pe care-l are.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca presata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

babi5 1

25.09.2013, 20:54

Valclaudia 1

25.09.2013, 22:09

ce bunaciune de pizza facusi... Si mai ceri de la altii...

ionicaw 1

31.01.2014, 19:27

Arata delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza briose