Pizza cu blat Good Food

de Bya Ralu in Pizza, 3 Feb 2017 | 2836 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Madi https://www.bucataras.ro/retete/pizza-goodfood-33386.html

 

INGREDIENTE

Pentru blat: (ingrediente pentru o pizza rontunda) pentru tava mare ca a mea se dubleaza cantitatiile

  • 175 g faina
  • 10 g malai
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1 plic de drojdie uscata 7 g
  • 140 g apa calduta
  • 1 lingura de ulei de masline+ extra

Pentru topping:

  • sos de rosii cu busuioc
  • cascaval delaco
  • parmezan ras
  • salam cu nuci
  • pastrama de pui
  • frunze de busuioc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat Good Food:

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare.

Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15 minute.

Se framanta cu putin ulei, dupa cele 15 minute trecute, se lasa din nou la odihnit pentru 10 minute, se repeta procedura de a se framanta cu ulei de masline si se lasa deoparte alte 15 minute.

Pe masa de lucru, se presara faina, se intinde aluatul in dimensiunea dorita si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Deasupra, punem sosul de rosii, salamul si pastrama de pui taiate.

Adaugam parmezanul ras, frunzele de busuioc si cascavalul ras.

Se da la cuptor pentru circa 12-15 minute maxim (daca o lasati mai mult, blatul devine tare).

Se serveste cu ketchup!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat Good Food" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza turceasca