Pizza cu blat Good Food

de Bya Ralu in Pizza, 3 Feb 2017 | 570 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Madi https://www.bucataras.ro/retete/pizza-goodfood-33386.html

 

INGREDIENTE

Pentru blat: (ingrediente pentru o pizza rontunda) pentru tava mare ca a mea se dubleaza cantitatiile

  • 175 g faina
  • 10 g malai
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1 plic de drojdie uscata 7 g
  • 140 g apa calduta
  • 1 lingura de ulei de masline+ extra

Pentru topping:

  • sos de rosii cu busuioc
  • cascaval delaco
  • parmezan ras
  • salam cu nuci
  • pastrama de pui
  • frunze de busuioc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat Good Food:

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare.


Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15 minute.


Se framanta cu putin ulei, dupa cele 15 minute trecute, se lasa din nou la odihnit pentru 10 minute, se repeta procedura de a se framanta cu ulei de masline si se lasa deoparte alte 15 minute.


Pe masa de lucru, se presara faina, se intinde aluatul in dimensiunea dorita si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Deasupra, punem sosul de rosii, salamul si pastrama de pui taiate.


Adaugam parmezanul ras, frunzele de busuioc si cascavalul ras.


Se da la cuptor pentru circa 12-15 minute maxim (daca o lasati mai mult, blatul devine tare).


Se serveste cu ketchup!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat Good Food" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:41

Bya Ralu 1

05.02.2017, 21:24

rocsi

Bya Ralu 1

05.02.2017, 21:24

motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza turceasca