Pizza cu blat Good Food

de Bya Ralu in Pizza, 3 Feb 2017 | 1000 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Madi https://www.bucataras.ro/retete/pizza-goodfood-33386.html

 

INGREDIENTE

Pentru blat: (ingrediente pentru o pizza rontunda) pentru tava mare ca a mea se dubleaza cantitatiile

  • 175 g faina
  • 10 g malai
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1 plic de drojdie uscata 7 g
  • 140 g apa calduta
  • 1 lingura de ulei de masline+ extra

Pentru topping:

  • sos de rosii cu busuioc
  • cascaval delaco
  • parmezan ras
  • salam cu nuci
  • pastrama de pui
  • frunze de busuioc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat Good Food:

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare.


Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15 minute.


Se framanta cu putin ulei, dupa cele 15 minute trecute, se lasa din nou la odihnit pentru 10 minute, se repeta procedura de a se framanta cu ulei de masline si se lasa deoparte alte 15 minute.


Pe masa de lucru, se presara faina, se intinde aluatul in dimensiunea dorita si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Deasupra, punem sosul de rosii, salamul si pastrama de pui taiate.


Adaugam parmezanul ras, frunzele de busuioc si cascavalul ras.


Se da la cuptor pentru circa 12-15 minute maxim (daca o lasati mai mult, blatul devine tare).


Se serveste cu ketchup!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat Good Food" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:41

Bya Ralu 1

05.02.2017, 21:24

rocsi

Bya Ralu 1

05.02.2017, 21:24

motan

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza rapide