Pizza cu sunca si ardei

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 20 Ian 2011 | 1442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 100 ml apa
  • 220 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Topping:
  • 6 felii sunca
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei portocaliu
  • 6 masline
  • 2 ciuperci
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri sos de rosii/ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si ardei:

Aluat:Faina se amesteca cu drojdia,sarea si zaharul.Peste faina se adauga treptat apa calduta si lingura de ulei.Se framanta un aluat elastic.Se lasa 30 de minute la dospit.Peste 30 minute se intinde aluatul intr-o forma cu diametrul de 26 cm.


Topping:Ardeiul se taie fasii,ciupercile se curata si se taie felii,ciupercile se taie feliute,sunca fasii.Blatul se unge cu sosul de rosii,se aseaza fasiile de sunca,ardeiul,ciupercile,maslinele si deasupra se presara cascavalul ras.Se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste cascavalul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

21.01.2011, 08:32

gaby_duceag 1

21.01.2011, 09:25

Arată grozav!

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:21

Imi place si aluatul ca nu sta mult la dospit...super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite