Pizza cu sunca si chorizo

de Dea_Dea in Pizza, 8 Apr 2015 | 864 vizualizari

 

buna tare!!

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 14-15 linguri faina
  • sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250-300 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei

SOS:

  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

TOPPING:

  • 100 gr ciuperci
  • 200 gr sunca
  • 1 bucata chorizo
  • ardei rosu, galben si verde
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si chorizo:

Faina se pune in castron cu sarea si praful de copt. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza.

Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano. Taiam felii sunca, taiem felii chorizo, ciupercile si ardeiul.

Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos, se pun ouale batute, cascaval ras, apoi punem sunca, chorizo, ciupercile si ardeiul, iar deasupra presaram inca o data putin cascaval . Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 160-180 gr 20-25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

08.04.2015, 20:59

Buna pizza

VI 1

13.04.2015, 09:16

Gicuta69 1

28.05.2015, 09:03

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa si ton