Pizza cu sunca si ciuperci

de aalliinnaa07 in Pizza, 26 Ian 2014 | 2487 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 250 ml apa
  • 450-500 g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar

Ingrediente:

  • 200 g cascaval
  • 5 ciuperci mai mari
  • 300 g sunca presata
  • 150 g masline
  • oregano
  • ketchup picand sau sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si ciuperci:

Blatul:


Se dizolva drojdia in 250 ml apa calduta, apoi adaugam zaharul, sarea si uleiul. La sfarsit adaugam toata faina si amestecam bine pana se incorporeaza bine. Alatul il lasam la crescut 30 de minute.


Intre timp, feliem ciupercile si sunca, iar cascavalul il dam pe razatoarea mica.


Dupa ce a crescut aluatul l-am impartit in 4, se intinde fiecare bucata, mie mi-au iesit 3 blaturi pentru tava cu diametrul de 28 cm si unul pentru tava de 25 cm.


Se unge tava cu ulei, punem in tava unul din blaturi, il ungem cu ketchup, presaram cascaval, apoi sunca, ciuperci feliate, masline intregi fara samburi sau taiate rondele si din nou inca o lingura de cascaval si oregano. Dam tava la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute.


La fel procedam si cu celelalte trei blaturi si punem ingredientele ramase.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:35

grozava pizza

aalliinnaa07 1

27.01.2014, 15:16

Va multumesc!

xana 1

27.01.2014, 18:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu doua blaturi