Pizza cu sunca si rosii uscate

de Oana in Pizza, 31 Mar 2010 | 2972 vizualizari

 

Special pentru Vladut, el mi-a dat comanda :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 ml apa
  • 1,5 lingura ulei de masline
  • 1,5 lingurita sare
  • 400 g faina
  • 1,5 lingurite de drojdie
  • Topping:
  • sunca presata
  • mozzarella
  • rosii uscate in ulei
  • masline fara samburi
  • suc de rosii
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si rosii uscate:

Aluatul l-am preparat la masina de paine, programul de framantat si dospit. Din cantitatea de mai sus ies doua pizza cu diametrul 28-30 cm.


Blatulse unge cu sucul de rosii, se presara cu busuioc uscat, mozzarella razuita, se aseaza feliile de sunca, maslinele taiate rondele si rosiile uscate taiate. Deasupra se pun felii de mozzarella si se coace la foc potrivit in cuptorul incins.


Blatul meu a iesit cam gros, am avut o tava mai mica...toppingul l-a ales Vlad :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

02.04.2010, 13:28

mor de pofta! da' io nu gasesc rosii uscate si pace! pot sa mi le usuc singura? stie careva cum se face?

Oana 1

02.04.2010, 21:30

Eu am gasit la MegaImage, erau vreo doua soiuri, in ulei, la borcanel.

madi_marin 1

11.04.2010, 20:38

n-am mai mancat o pizza cam de multicel.... cred ca ii cam vine momentul, iar ideea cu rosiile uscate, despre care am auzit ca sunt foarte gustoase, mi se pare super.....o sa iau si eu....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peste copt cu ierburi aromate

ieri la 22:23

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

ieri la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

pe 21.08 la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

pe 21.08 la 23:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza pur si simplu