Pizza cu sunca si rosii uscate

de Oana in Pizza, 31 Mar 2010 | 2856 vizualizari

 

Special pentru Vladut, el mi-a dat comanda :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 ml apa
  • 1,5 lingura ulei de masline
  • 1,5 lingurita sare
  • 400 g faina
  • 1,5 lingurite de drojdie
  • Topping:
  • sunca presata
  • mozzarella
  • rosii uscate in ulei
  • masline fara samburi
  • suc de rosii
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si rosii uscate:

Aluatul l-am preparat la masina de paine, programul de framantat si dospit. Din cantitatea de mai sus ies doua pizza cu diametrul 28-30 cm.


Blatulse unge cu sucul de rosii, se presara cu busuioc uscat, mozzarella razuita, se aseaza feliile de sunca, maslinele taiate rondele si rosiile uscate taiate. Deasupra se pun felii de mozzarella si se coace la foc potrivit in cuptorul incins.


Blatul meu a iesit cam gros, am avut o tava mai mica...toppingul l-a ales Vlad :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

02.04.2010, 13:28

mor de pofta! da' io nu gasesc rosii uscate si pace! pot sa mi le usuc singura? stie careva cum se face?

Oana 1

02.04.2010, 21:30

Eu am gasit la MegaImage, erau vreo doua soiuri, in ulei, la borcanel.

madi_marin 1

11.04.2010, 20:38

n-am mai mancat o pizza cam de multicel.... cred ca ii cam vine momentul, iar ideea cu rosiile uscate, despre care am auzit ca sunt foarte gustoase, mi se pare super.....o sa iau si eu....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si ardei