Pizza cu sunca,pastrama de vita si ou

de marcela1979 in Pizza, 13 Oct 2013 | 738 vizualizari

 

bun bun...

 

INGREDIENTE

  • 175 gr faina alba
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 gr sunca de praga
  • 100 gr pastrama de vita
  • 2 oua
  • 100 gr masline negre
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 150 gr cascaval
  • ketchup univer
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca,pastrama de vita si ou:

Se amesteca faina cu sarea si drojdia intr-un bol incalzit. Se face o adancitura in mijloc si se pune apa calduta si uleiul de masline .Se amesteca cu mana pana se obtine un aluat moale. Se framanta aluatul pana devine uniform si elastic. Se lasa aluatul sa dospeasca la loc caldut .Se incalzeste cuptorul.


Se pune intr-o tava hartie de copt ,se intinde aluatul se unge cu ketchup,si se pune cascavalul razalit,sunca taiata fasii mai groase ,pastrama de vita ardeii rodele ,ouale ochiuri,rosiile felii si maslinele. Se da la cuptor pentru 20-25 de minute.


Cand este gata se portioneaza si se serveste calda cu ketchup sau fara dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca,pastrama de vita si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

marcela1979 1

13.10.2013, 18:14

va multumesc de aprecieri

MotanLaOale 1

13.10.2013, 21:20

Lia_ 1

13.10.2013, 23:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite