Pizza cu ton ( reteta simpla)

de alilianaa in Pizza, 19 Dec 2015 | 867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina,
  • un varf lingurita sare,
  • o jumatate de plic praf copt,
  • 4-5 linguri apa,
  • 100 margarina,
  • oregano,
  • o cutie ton in ulei,
  • o jumatate de ceapa rosie,
  • pulpa de la 5-6 masline negre,
  • o jumatate de ardei rosu,
  • ciuperci ( conservate, un borcan),
  • ketchup,
  • 2 lingurite ulei de masline,
  • putin ulei din conserva de ton
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton ( reteta simpla):

Preparare: Intr-un vas amestecam faina, sare, margarina, praful de copt si omogenizam. Adaugam apa si amesteca pana rezulta un aluat nelipicios pe care-l punem intr-o folie la rece. Lasam cca 1/2 ora. Se scoate aluatul, se intinde bine ( eu l-am intins cam dezordonat, fapt pentru care am adus marginile putin), peste care punem dupa preferinta si inspiratie ingredientele: ardeiul taiat feliute, ceapa rosie asemenea, ciupercile, maslinele, si tonul. Stropim preparatul cu putin ulei din cutia cu ton, apoi mai adaugam putin ulei de masline. Presaram putin oregano si introducem la cuptor pentru 20 minute.


La final se portioneaza si se serveste cu ketchup sau nu, dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton ( reteta simpla)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

20.12.2015, 11:22

Simpla, dar tare buna!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:03

alilianaa 1

25.12.2015, 16:51

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton (varianta mea)