Pizza cu vinete, muschi tiganesc si pui

de CookieMonster in Pizza, 3 Oct 2013 | 1459 vizualizari

 

Tot am vazut paradele acestea decadente de pizza si am zis ca-i musai sa intru si eu in hora cu voi!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 g faina
  • 130 g unt
  • 1/2 lingurita
  • sare

Topping:

  • 100 g ceapa
  • 115 g vinete
  • 250 g muschi tiganesc
  • 100 g piept de pui
  • 100 g rosii proaspete
  • 150 g cascaval
  • 1 lingurita piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu vinete, muschi tiganesc si pui:

Aluatul:


1. Se amesteca faina cu putina sare si rozmarin. Se toarna intr-un vas iar in mijlocul ei punem untul la temperatura camerei ( eu m-am apucat tarziu de ea asa ca am incalzit putin untul in cuptorul cu microunde) si framantam bine pana cand aluatul nu se lipeste pe maini.


2. Il punem in frigider 30 de minute.


Toppingul:


1. Ceapa se spala, se curata si se taie solzisori; ciupercile spalate se taie felii subtiri, la fel si rosiile; pipeptul de pui il taiem cubulete, muschiul tiganesc il taiem bastonase iar cascavalul felii. Curatam vinetele si le taiem felii.


Asamblare


1.Scoatem aluatul din frigider, il intindem pe masa de lucru, presarata cu putina faina, si-l intindem bine.


2.Asezam aluatul in tava de la cuptor, tapetata cu hartie de copt, il impungem din loc in loc cu furculita si punem toppingul: feliile de rosii, ceapa, vinetele, muschiletul si pipetul de pui. Invelim frumos cu feliile de cascaval, presaram cu putin piper si-l dam la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 30 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Vinetele se curata si se taie ultimile pentru a nu se oxida

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu vinete, muschi tiganesc si pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.10.2013, 20:31

O sa fac si eu zilele astea o pizza ca s-au postat asa multe si parca mi s-a facut pofta

CookieMonster 1

03.10.2013, 20:36

multumesc mult dragii mei, este tare buna, s-a mancat foarte repede. Aluttul a fot unul crocant si foarte foarte aromat

Corinuta 1

04.10.2013, 15:30

Cu vinete n-am mai papat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa