Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Facem un aluat moale care se ia usor pe maini, il acoperim cu o folie si il lasam la temperatura camerei 30 de minute. Aluatul trebuie in timpul acesta sa creasca in volum aproximativ de trei ori .
Inainte de a incepe a lucra cu aluatul ungem mainile cu putin ulei si il impartim in 2 sau in 4 (eu am facut 4 tavi).
Ungem tavile pentru pizza cu ulei dupa care asezam cu grija aluatul, in acelasi timp punem cuptorul sa se incalzeasca la 180 de grade timp de 10 minute.
Separat intr-un bol mai mic facem un amestec din bulion, ulei de masline, busuioc, sare, piper iar cu o pensula ungem aluatul cu aceast sos. Adaugam pe rand ingredientele peste aluatul din tava: asezam frumos salamul, ciupercile, rosiile cherry taiate pe jumatate, ardeiul capia taiat si el rondele, maslinele iar pe deasupra radem cascavalul .
Lasam pizza la cuptor pentru aprox 20-25 de minute la 200 de grade ....Pofta Buna ! :)
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult