Pizza de casa

de oO_ acnA _Oo in Pizza, 21 Apr 2013 | 4022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PENTRU ALUAT :
  • faina alba 400 g
  • drojdie pakmaya jumatate de cubulet
  • apa 230 ml
  • zahar o lingurita
  • un praf de sare
  • +
  • pasta de tomate 1 lingura
  • ulei
  • busuioc uscat
  • salam
  • ciuperci la conserva 200 g
  • masline fara samburi taiate 200 g
  • cascaval clasic 400 g
  • rosii cherry
  • ardei capia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Facem un aluat moale care se ia usor pe maini, il acoperim cu o folie si il lasam la temperatura camerei 30 de minute. Aluatul trebuie in timpul acesta sa creasca in volum aproximativ de trei ori .


Inainte de a incepe a lucra cu aluatul ungem mainile cu putin ulei si il impartim in 2 sau in 4 (eu am facut 4 tavi).


Ungem tavile pentru pizza cu ulei dupa care asezam cu grija aluatul, in acelasi timp punem cuptorul sa se incalzeasca la 180 de grade timp de 10 minute.


Separat intr-un bol mai mic facem un amestec din bulion, ulei de masline, busuioc, sare, piper iar cu o pensula ungem aluatul cu aceast sos. Adaugam pe rand ingredientele peste aluatul din tava: asezam frumos salamul, ciupercile, rosiile cherry taiate pe jumatate, ardeiul capia taiat si el rondele, maslinele iar pe deasupra radem cascavalul .


Lasam pizza la cuptor pentru aprox 20-25 de minute la 200 de grade ....Pofta Buna ! :)





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

babi5 1

14.06.2013, 09:10

oO_ acnA _Oo 1

21.06.2013, 14:39

Bya Ralu 1

04.09.2013, 23:24

ce suport fain

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza regala