Pizza de casa

de blue65 in Pizza, 15 Oct 2013 | 3392 vizualizari

 

cu un blat gustos

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500g faina
  • 250ml apa calduta
  • 20g drojdie
  • 150g iaurt
  • 50g smantana
  • un praf sare
  • un varf de cutit zahar
  • 2linguri ulei
  • 30g unt
  • Umplutura
  • ketchup
  • 120g mozzarela
  • 2buc rosii
  • 100g carnati
  • 100g sunca presata
  • 100g salam uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face maia din drojdie, sare, zahar, putina apa si o lingura faina; dupa 10-15minute se incepe framantarea: se pune maiaua in faina, smantana, iaurtul, untul, uleiul si (putin cate putin) apa.

Se lasa aluatul la crescut 10-15minute.

Se intinde foaia, se inteapa cu furculita, se unge cu ketchup, se pun pe rand, ingredientele-mozzarela, rosiile, carnatii, sunca presata, salamul

Se da la cuptor pentru aproximativ 20minute, la foc mediu

 

TIPS-URI

1

eu folosesc carnati cu o compozitie nu foarte grasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe pâine