Pizza de casa

de -Licurici- in Pizza, 28 Iul 2015 | 3098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 15g drojdie;
  • 1 lingurita zahar;
  • 3 linguri ulei;
  • 500ml apa;
  • 1kg faina;
  • sare
  • Umplutura:
  • 500 g sunca presata
  • 6 bile branza mozzarella
  • 5-6 rosii cherry
  • 100 g cascaval
  • ketcup
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

  • Am pregatit maiaua amestecand drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta, le-am lasat 5-10min.
  • Intr-un caston, am pus restul de ingrediete, am adaugat maiaua si am amestecat pana am obtinut un aluat, apoi l-am lasat 30min sa se odihneasca.
  • Am intins aluatul, l-am asezat intr-o tava cu hartie de copt, apoi am pus ketchup si restul ingredientelor  (mozzarella am rupt-o, sunca am taiat- feliute, rosiile le-am taiat in 4).
  • Au iesit 5 tavi de tarta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella