Pizza de casa picanta

de DanaModog in Pizza, 19 Dec 2014 | 2296 vizualizari

 

Prietenului mei ii place foarte mult pizza pe care o fac asa ca m-am gandit sa postez reteta.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 25 g drojdie proaspata
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare
  • Zahar
  • Pentru continut:
  • 300 g sunca
  • 1 conserva de porumb
  • 1 conserva mare de ciuperci sau 250 g ciuperci proaspete
  • 1 gogosar rosu (cel rosu e mai carnos)
  • 4 pungi de mozzarella (nu stiu sigur ce cantitate are una cred ca 125 g)
  • 5 linguri de parmezan ras
  • Cateva masline
  • 12 ardei iuti
  • Pentru sos:
  • 200 ml pasta de rosii (bulionul nu e asa bun ca e subtire)
  • 4 linguri ulei de masline
  • O lingura oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa picanta:

Punem drojdia intr-un pahar cu putina apa calduta si un varf de zahar si lasam la dospit 5-10 min. Daca apa e rece sau prea fierbinte nu mai dospeste. Framantam faina cu sarea, apa si uleiul si adaugam drojdia dospita si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de degete. Lasam la dospit 45 de minute acoperit si la un loc caldut.

Intre timp taiem sunca, ciupercile, mozzarella, gogosarul, ardeiu iute rondele suptiri si facem sosul, amestecam pasta de rosi cu uleiul si oregano.

Dupa ce a dospit aluatul il intindem foarte suotire, il pune in tava, il ungem cu sos si punem un dtrat de sunca, ciuperci, gogosar, porumb, ardeiul iute, mozzarela, masline si presaram parmezan.

Pizza e mult mai delicioasa daca punem multe felii foarte subtiri de sunca decat daca punem putine felii si groase.

TIPS-URI

1

Blatul foarte subtire e crocant si se simt mai bine ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa picanta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza