Pizza de casa picanta

de DanaModog in Pizza, 19 Dec 2014 | 699 vizualizari

 

Prietenului mei ii place foarte mult pizza pe care o fac asa ca m-am gandit sa postez reteta.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 25 g drojdie proaspata
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare
  • Zahar
  • Pentru continut:
  • 300 g sunca
  • 1 conserva de porumb
  • 1 conserva mare de ciuperci sau 250 g ciuperci proaspete
  • 1 gogosar rosu (cel rosu e mai carnos)
  • 4 pungi de mozzarella (nu stiu sigur ce cantitate are una cred ca 125 g)
  • 5 linguri de parmezan ras
  • Cateva masline
  • 12 ardei iuti
  • Pentru sos:
  • 200 ml pasta de rosii (bulionul nu e asa bun ca e subtire)
  • 4 linguri ulei de masline
  • O lingura oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa picanta:

Punem drojdia intr-un pahar cu putina apa calduta si un varf de zahar si lasam la dospit 5-10 min. Daca apa e rece sau prea fierbinte nu mai dospeste. Framantam faina cu sarea, apa si uleiul si adaugam drojdia dospita si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de degete. Lasam la dospit 45 de minute acoperit si la un loc caldut.


Intre timp taiem sunca, ciupercile, mozzarella, gogosarul, ardeiu iute rondele suptiri si facem sosul, amestecam pasta de rosi cu uleiul si oregano.


Dupa ce a dospit aluatul il intindem foarte suotire, il pune in tava, il ungem cu sos si punem un dtrat de sunca, ciuperci, gogosar, porumb, ardeiul iute, mozzarela, masline si presaram parmezan.


Pizza e mult mai delicioasa daca punem multe felii foarte subtiri de sunca decat daca punem putine felii si groase.

 

TIPS-URI

1

Blatul foarte subtire e crocant si se simt mai bine ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa picanta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

cristinutanicolita 1

19.12.2014, 07:13

Rocsi 1

20.12.2014, 23:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat