Pizza delicioasa

de madi_marin in Pizza, 17 Noi 2010 | 6366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • ~500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 250 ml lapte cald
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • un praf de zahar
  • Umplutura:
  • carnati semiafumati
  • salam ,,Victoria,,
  • salam de porc
  • ciuperci taiate din conserva
  • masline fara samburi
  • cascaval
  • branza topita felii
  • rosii
  • pasta de tomate
  • busuioc
  • maghiran
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza delicioasa:

Se prepara blatul : se dizolva in laptele cald drojdia. Se pun si sare si zahar, apoi uleiul si faina. Se framanta bine aluatul , apoi se lasa la crescut pana se dubleaza.


Mezelurile se taie in cubulete, cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.


Tava de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt. Se intinde blatul, se pune in tava, se unge cu ulei si pasta de tomate, se presara cu condimente,se pun feliute de branza topita, apoi se pun deasupra mezelurile, cascavalul ras, maslinele taiate , ciupercile si feliutele de rosii. Se da tava la cuptor la foc potrivit .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

madi_marin 1

21.11.2010, 18:18

Medi....sa stii ca e mare ajutor....si nu numai la bucatarie..... multumim pentru pup....

ionix 1

22.11.2010, 09:51

fara ajutorul superb nu-ti iesea asa frumusete de pizza

madi_marin 1

22.11.2010, 14:57

ionix......sa stii ca de-aia a iesit asa frumoasa pizza....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat din iaurt