Pizza delicioasa

de madi_marin in Pizza, 17 Noi 2010 | 12801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • ~500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 250 ml lapte cald
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • un praf de zahar
  • Umplutura:
  • carnati semiafumati
  • salam ,,Victoria,,
  • salam de porc
  • ciuperci taiate din conserva
  • masline fara samburi
  • cascaval
  • branza topita felii
  • rosii
  • pasta de tomate
  • busuioc
  • maghiran
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza delicioasa:

Se prepara blatul : se dizolva in laptele cald drojdia. Se pun si sare si zahar, apoi uleiul si faina. Se framanta bine aluatul , apoi se lasa la crescut pana se dubleaza.

Mezelurile se taie in cubulete, cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.

Tava de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt. Se intinde blatul, se pune in tava, se unge cu ulei si pasta de tomate, se presara cu condimente,se pun feliute de branza topita, apoi se pun deasupra mezelurile, cascavalul ras, maslinele taiate , ciupercile si feliutele de rosii. Se da tava la cuptor la foc potrivit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

madi_marin 1

21.11.2010, 18:18

Medi....sa stii ca e mare ajutor....si nu numai la bucatarie..... multumim pentru pup....

ionix 1

22.11.2010, 09:51

fara ajutorul superb nu-ti iesea asa frumusete de pizza

madi_marin 1

22.11.2010, 14:57

ionix......sa stii ca de-aia a iesit asa frumoasa pizza....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami