Pizza Diavola

de pity19 in Pizza, 11 Noi 2014 | 967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru doua blaturi :
  • 500 gr faina ,
  • 25 gr drojdie ,
  • putin ulei ,
  • sare ,
  • zahar ,
  • apa calda
  • 8 felii salam picant ,
  • 10 felii carnat picant ,
  • ketchup picant ,
  • mozzarella ,
  • cascaval ras ,
  • un ou ,
  • un ardei iute de la borcan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Diavola:

Framantam aluatul , acoperim cu un prosop si dam la loc cald cca 30 de minute ;


Rupem o bucata de aluat si intindem ; Ungem cu ketchup picant blatul ;


Asezam pe blat , salam , carnat , cascaval ras , oul spart , ardeiul , si mozzarella rupta bucati ;


Asezam intr-o tava de cuptor , dam la cuptorul preincalzit la 190 gr cca 30 de minute ;

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Diavola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

claudiaO 1

12.11.2014, 08:16

buna rau !!!

Sylvia 1

13.11.2014, 14:28

superba

Valclaudia 1

15.11.2014, 22:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza din blat cu susan