Pizza fara blat

de lia maria in Pizza, 7 Mar 2011 | 4444 vizualizari

 

O pizza delicioasa, foarte usor si rapid de facut, pentru toti iubitorii acestui preparat.

 

INGREDIENTE

  •   200g piept de pui fiert
  • 1 fir de praz
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute rosu ( sau kapia)
  • 1 rosie
  • 200g telemea
  • 50g cascaval
  • 4 oua
  • 50g pesmet
  • 60g unt

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza fara blat:

Pieptul de pui il taiem in cuburi maricele. Prazul si ceapa le taiem felii. Patrunjelul il tocam marunt. Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Branza o taiem cubulete sau o maruntim. Ardeiul il curatam de seminte si-l tocam marunt. Oule le batem putin cu furculita. Rosia o feliem.


Ungem tava cu 30g unt si o tapetam cu pesmetul.


Intr-o tigaie, punem restul de unt la incins, adaugam prazul, ceapa si ardeiul, calim putin aprox. 2’, adaugam branza si bucatile de carne, amestecam si mai lasam putin ca toate aromele sa se patrunda(inca aprox. 2-3’). La final adaugam ouale si ¾ din patrunjelul tocat, amestecam de 2-3 ori si luam tigaia de pe flacara.


Rasturnam amestecul in tava, aranjam deasupra feliile de rosie, apoi presaram cascavalul, restul de patrunjel si dam la cuptor pentru 20’.


Cu o paleta, scoatem pizza din tava , o asezam pe platou si servim imediat.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza fara blat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

08.03.2011, 18:47

Lia de 8 martie iti urez la multi ani

divainbucatarie 1

09.03.2011, 15:46

adry88 1

26.05.2011, 12:31

foaret buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj