Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )

de gaby_duceag in Pizza, 3 Feb 2011 | 5872 vizualizari

 

Sau la tigaie..tuci..ce vreti voi :)
. O idee preluata de la Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 500 gr faina grau
  • un cub drojdie
  • o lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • 3 linguri ulei masline
  • 250-300 ml apa calduta
  • topping
  • salam
  • cascaval
  • masline
  • mezel
  • suc rosii
  • cimbru
  • un catel usturoi
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) ):

Ti-e pofta de pizza si nu ai rabdare sa astepti coacerea in cuptor? Nimic mai simplu.


Incingi bine o tigaie (eu..vasul de tuci) in care asezi blatul preparat astfel:


Intr-un castron pui faina in care faci o gropitza. Pui inauntru drojdia framantata usor cu zaharul, jumatate din apa calda si uleiul.


Lasi 10 minute dupa care adaugi restul de apa si framanti bine .Trebuie sa obtii un aluat elastic, nelipicios asa ca adaugi, dupa caz, apa calda sau faina, daca este necesar.Adaugi sarea si amesteci bine.


Lasi la cald timp de cel putin o ora dupa care imparti aluatul in 5 si intinzi (cu mana) blaturi pt pizza.


Asezi blatul in tigaia incinsa, dai focul la mic si pui capac peste tigaie.


Lasi timp de 4 minute (eu am lasat 5) , dupa care invarti, ungi blatul cu suc de rosii amestecat cu cimbru si catelul de usturoi pisat, presari cascaval, pui mezel, masline si oregano si pui iar capacul.


Mai lasi 5 minute si gata.

 

TIPS-URI

1

e buna, nu zic nu, dar e asa..cand te grabesti :P ,mai buna e facuta la cuptor:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

ianculubita 1

27.03.2011, 18:54

Foarte buna,am si eu reteta de la o buna prietena din Italia,cu deosebirea ca sosul de rosii il pregatesc eu;am sa postez si eu reteta mea

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:12

ce super arata!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire