Pizza la multicooker

de AdyNA_RadU in Pizza, 24 Iul 2014 | 1581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
    • 125 ml apa calduta
    • 10 grame drojdie proaspata
    • 1 lingurita zahar
    • 2 linguri ulei
    • 1 varf cutit sare
    • 200 grame faina
  • Ingrediente toping:
  • 2-3 ciuperci proaspete
  • 50 grame porumb
  • 100 grame salam (eu am pus salam de vara)
  • 150 grame cas de oaie
  • 4 linguri pasta tomate
  • piper
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la multicooker:

Pregatire aluat:


Intr-un castronel am pus drojdia apoi peste am pus o lingurita de zahar, apa putin calduta, uleiul si sarea. Am amestecat si am lasat la crescut 5 minute, timp in care , intr-un castron mai mare am cernut faina. Cand maiaua a inceput sa creasca am pus-o peste faina si am amestecat.


Am lasat coca la crescut aproximativ 40 de minute timp in care am taiat ingredientele pentru topping pizza si am facut sosul.


Casul de oaie l-am dat pe razatoare (pe partea cea mai mare)


Sos:Am amestecat cele 4 linguri de pasta de tomate cu putin piper si cimbru.


Am uns vasul multicooker cu putin ulei si am tapetat cu faina.


Am pus aluatul de pizza intins, sosul ,cas de oaie si ingredientele de topping.


Am selectat MENU-BAKE , 180 grade, 20 minute si am inchis capacul.


Dupa 20 minute pizza era gata.

 

TIPS-URI

1

Din aceasta compozitie se pot face si 3 pizza.Mie mi-au iesit 2 pentru ca am facut blatul mai grosut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

AdyNA_RadU 1

25.07.2014, 22:20

Andreea Caroline 1

20.08.2014, 09:25

Si mie o felie

babi5 1

07.09.2014, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )