Pizza de post

de ionela2682 in Pizza, 9 Apr 2013 | 4735 vizualizari

 

Daca tot este post am zis sa prepar si o pizza alaturi de cornulete....

 

INGREDIENTE

Pentru blat":

  • 1 pahar apa caldura
  • drojdie cat o nuca
  • cateva linguri ulei
  • faina
  • 1 lingura zahar
  • sare

Umplutura

  • rosii
  • ardei
  • cateva rondele de ceapa
  • ciuperci
  • masline
  • cascaval de post
  • busuioc, oregano,sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de post:

Prepararea blatului:


In apa calduta dizolvam drojdia zaharul ,uleiul si sarea


adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit


-lasam sa creasca intr-un loc caldut


-intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura


-pasam bine o rosie adaugam oregano,busuioc sare si piper


-celelalte ingrediente le taiem feliute ,cubulete..cum dorim


-intindem din aluatul lasat la dospit o foaie de aproximativ 1.2 cm


-tava o ungem cu putin ulei,presaram gris pe intreaga suprafata,asezam blatul ,intepam cu furculita


-ungem blatul cu amestecul de rosie si condimente


asezam deasupra legumele taiate


-dam la cuptor pana se rumeneste frumos.


-scoatem tava ,presaram pe intreaga suprafata a pizzei cascaval de post ras ,dam la cuptor pentru inca 2-3 minute ,pana se topeste cascavalul


-scoatem din cuptor si servim calda.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Pentru un blat perfect copt ungeti tava cu ulei si presarati gris dupa care asezati blatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Alexandra Elena 1

09.04.2013, 20:20

buna

Aurelia 07_07 1

09.04.2013, 21:14

Sim0na 1

10.04.2013, 16:04

Tare frumoasa este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de post