Pizza de post

de ionela2682 in Pizza, 9 Apr 2013 | 4482 vizualizari

 

Daca tot este post am zis sa prepar si o pizza alaturi de cornulete....

 

INGREDIENTE

Pentru blat":

  • 1 pahar apa caldura
  • drojdie cat o nuca
  • cateva linguri ulei
  • faina
  • 1 lingura zahar
  • sare

Umplutura

  • rosii
  • ardei
  • cateva rondele de ceapa
  • ciuperci
  • masline
  • cascaval de post
  • busuioc, oregano,sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de post:

Prepararea blatului:

In apa calduta dizolvam drojdia zaharul ,uleiul si sarea

adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit

-lasam sa creasca intr-un loc caldut

-intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura

-pasam  bine o rosie adaugam oregano,busuioc sare si piper

-celelalte ingrediente le taiem feliute ,cubulete..cum dorim

-intindem din aluatul lasat la dospit o foaie de aproximativ 1.2 cm

-tava o ungem cu putin ulei,presaram gris pe intreaga suprafata,asezam blatul ,intepam cu furculita

-ungem blatul cu amestecul de rosie si condimente

asezam deasupra legumele taiate

-dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

-scoatem tava ,presaram pe intreaga suprafata a pizzei cascaval de post ras ,dam la cuptor pentru inca 2-3 minute ,pana se topeste cascavalul

-scoatem din cuptor si servim calda.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Pentru un blat perfect copt ungeti tava cu ulei si presarati gris dupa care asezati blatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alexandra Elena 1

09.04.2013, 20:20

buna

Aurelia 07_07 1

09.04.2013, 21:14

Sim0na 1

10.04.2013, 16:04

Tare frumoasa este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L