Pizza la tava

de Corinuta in Pizza, 26 Sep 2010 | 14702 vizualizari

 

Am fost la mama sa facem zacusca si ne-a pregatit o pizza la tava.............atat de buna...........inca salivez cand ma gandesc:) asa ca am "furat" repede reteta.

 

INGREDIENTE

Ptr aluat:

  • 500 g faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • un praf de zahar
  • 25 g drojdie

Ptr topping:

  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ulei
  • 400 g ciuperci din conserva(sau proaspete)
  • 250 g salam 
  • 200 ml suc de rosii
  • 2010 g cas sau mozzarella rasa
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tava:

Se freaca intr-o canita drojdia cu un praf de zahar, se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se toarna peste faina si se framanta impreuna cu oul si uleiul, apoi se lasa sa dospeasca.

Intre timp se curata ceapa si se taie cubulete, apoi se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se scurg ciupercile si se taie felii, apoi se adauga peste ceapa impreuna cu salamul taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se unge o tava cu ulei si se pudreaza cu faina. Se intinde aluatul si se aseaza in tava astfel incat marginile sa ramana putin ridicate, peste el se pune compozitia cu ciuperci, se toarna sucul de rosii si se presara casul. Se bate bine oul cu un praf de sare si se toarna peste pizza. Se da la cuptor aprox. 25-30 de minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (15)

Crista_Luca 1

05.10.2010, 12:17

arata foarte bine ...cred ca e la fel de delicios

elena1988 1

08.02.2011, 10:55

AlexVender 1

23.03.2019, 15:22

Am mancat in oras una facuta foarte misto, artizanala cu adevarat, perfecta, la Taglio, vis a vis de Cocor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca