Pizza la viteza

de Rocsi in Pizza, 1 Iul 2010 | 2542 vizualizari

 

Am vazut ca a facut Roberta dar si Miha si intr-o dimi zic sa fac si eu ...se merita credeti-ma.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 2 felii de sunca mari
  • 2 feliute ardei rosu
  • 5-6 masline
  • cascaval
  • keiceap
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la viteza:

cele 2 felii de sunca le taiati patratele.


ardeiul rosu il tocati maruntel.


maslinele le taiati felioare subtiri.


cascavalul il dati pe razatoarea cu ochiuri mari.


feliile de paine se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 min cat sa devina aurii.(eu le-am copt pe o tigaie din aia grill ca era sarbatoare si nu am facut la cuptor).


dupa ce sunt gata le scoateti din cuptor.


fiecare felie de paine se unge cu putin keiceap apoi puneti:ardeiul rosu,sunca ,maslinele,iar la urma cascavalul ras.


dati in cuptor inca 4-5 min cat sa se topeasca cascavalul(sau puneti vreo 2 min la microunde daca va e mai usor).


apoi puneti keiceap pe deasupra si serviti.


 

TIPS-URI

1

painea puteti sa nu o prajiti la inceput,ci sa puneti ingredientele si sa le dati pe urma la cuptor vreo 20 min (eu v-am zis era sarbatoare si nu am facut la cuptor de asta ...am cautat o metoda mai simpla si sa nu muncesc prea mult in acea zi...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la viteza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

05.07.2010, 23:06

multumesc nadina

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 22:22

si mie imi place, vreau si eu................las furcile si poate imi trimiti si mie o bucatica...............

Rocsi 1

07.07.2010, 22:24

ok medi cand doresti imi zici sa iti pregatesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton