Pizza la viteza

de Rocsi in Pizza, 1 Iul 2010 | 4466 vizualizari

 

Am vazut ca a facut Roberta dar si Miha si intr-o dimi zic sa fac si eu ...se merita credeti-ma.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 2 felii de sunca mari
  • 2 feliute ardei rosu
  • 5-6 masline
  • cascaval
  • keiceap
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la viteza:

cele 2 felii de sunca le taiati patratele.

ardeiul rosu il tocati maruntel.

maslinele le taiati felioare subtiri.

cascavalul il dati pe razatoarea cu ochiuri mari.

feliile de paine se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 min cat sa devina aurii.(eu le-am copt pe o tigaie din aia grill ca era sarbatoare si nu am facut la cuptor).

dupa ce sunt gata le scoateti din cuptor.

fiecare felie de paine se unge cu putin keiceap apoi puneti:ardeiul rosu,sunca ,maslinele,iar la urma cascavalul ras.

dati in cuptor inca 4-5 min cat sa se topeasca cascavalul(sau puneti vreo 2 min la microunde daca va e mai usor).

apoi puneti keiceap pe deasupra si serviti.

 

TIPS-URI

1

painea puteti sa nu o prajiti la inceput,ci sa puneti ingredientele si sa le dati pe urma la cuptor vreo 20 min (eu v-am zis era sarbatoare si nu am facut la cuptor de asta ...am cautat o metoda mai simpla si sa nu muncesc prea mult in acea zi...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la viteza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

05.07.2010, 23:06

multumesc nadina

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 22:22

si mie imi place, vreau si eu................las furcile si poate imi trimiti si mie o bucatica...............

Rocsi 1

07.07.2010, 22:24

ok medi cand doresti imi zici sa iti pregatesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Hawai