Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pizza light e bunaaaaaaaaa,buna!
Blat
Faina se pune intr-un vas pentru framantat.
In mijlocul fainii se face un loc in care se pun:sarea,zaharul,uleiul drojdia si apa calda.
Se framanta pana la incorporare si se lasa la dospit o jumatate de ora.
Intre timp se pregatesc topingurile.
Ardeiul si rosiile se feliaza .
Ceapa se taie julien.
Branza o taiem cubulete.
Scoatem samburii maslinelor.
Cand aluatul s-a dospit ,luam o tava de marimea 26/35 cm si o tapetam cu hartie de copt.
Ungem hartia cu ulei si intindem blatul.
Peste blat adaugam 2 linguri suc de rosii toate legumele ,in ordinea in care dorim.
Dam tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 35-40 minute.
Scoatem tava din cuptor si lasam pizza la racit.
1
Din cantitatea aceasta de aluat putem face doua blaturi de pizza.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult