Pizza light

de Bunica in Pizza, 9 Oct 2013 | 3161 vizualizari

 

Pizza light e bunaaaaaaaaa,buna!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 g. faina
  • 300 ml. apa calda
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • Toping:
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa o cutie ciuperci-250 g.
  • 50 g. masline1cutie porumb(150 g.)
  • 150 g. branza afumata de soia
  • 4 rosii
  • 2 linguri suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza light:

Blat

Faina se pune intr-un vas pentru framantat.

In mijlocul fainii se face un loc in care se pun:sarea,zaharul,uleiul drojdia si apa calda.

Se framanta pana la incorporare si se lasa la dospit o jumatate de ora.

Intre timp se pregatesc topingurile.

Ardeiul si rosiile se feliaza .

Ceapa se taie julien.

Branza o taiem cubulete.

Scoatem samburii maslinelor.

Cand aluatul s-a dospit ,luam o tava de marimea 26/35 cm si o tapetam cu hartie de copt.

Ungem hartia cu ulei si intindem blatul.

Peste blat adaugam 2 linguri suc de rosii toate legumele ,in ordinea in care dorim.

Dam tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 35-40 minute.

Scoatem tava din cuptor si lasam pizza la racit.

 


TIPS-URI

1

Din cantitatea aceasta de aluat putem face doua blaturi de pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nilgun 1

09.10.2013, 21:50

delicioasa

Lia_ 1

10.10.2013, 06:11

s-a lasat post ? ...nu ca n-ar fi buna

Corinuta 1

10.10.2013, 13:25

Woow, daca-i light tre sa fac si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza la multicooker