Pizza light

de Bunica in Pizza, 9 Oct 2013 | 937 vizualizari

 

Pizza light e bunaaaaaaaaa,buna!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 g. faina
  • 300 ml. apa calda
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • Toping:
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa o cutie ciuperci-250 g.
  • 50 g. masline1cutie porumb(150 g.)
  • 150 g. branza afumata de soia
  • 4 rosii
  • 2 linguri suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza light:

Blat


Faina se pune intr-un vas pentru framantat.


In mijlocul fainii se face un loc in care se pun:sarea,zaharul,uleiul drojdia si apa calda.


Se framanta pana la incorporare si se lasa la dospit o jumatate de ora.


Intre timp se pregatesc topingurile.


Ardeiul si rosiile se feliaza .


Ceapa se taie julien.


Branza o taiem cubulete.


Scoatem samburii maslinelor.


Cand aluatul s-a dospit ,luam o tava de marimea 26/35 cm si o tapetam cu hartie de copt.


Ungem hartia cu ulei si intindem blatul.


Peste blat adaugam 2 linguri suc de rosii toate legumele ,in ordinea in care dorim.


Dam tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 35-40 minute.


Scoatem tava din cuptor si lasam pizza la racit.





 

TIPS-URI

1

Din cantitatea aceasta de aluat putem face doua blaturi de pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nilgun 1

09.10.2013, 21:50

delicioasa

Lia_ 1

10.10.2013, 06:11

s-a lasat post ? ...nu ca n-ar fi buna

Corinuta 1

10.10.2013, 13:25

Woow, daca-i light tre sa fac si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire