Pizza

de Andreea Caroline in Pizza, 4 Oct 2014 | 2311 vizualizari

 

Cui nu-i place pizza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba tip '00'
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 1\2 ceapa alba
  • 1\2 ardei gras
  • 1 cartof
  • 100 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • 20 gr parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Incepem prin a prepara aluatul .


Punem intr-un bol faina cernuta si o amestecam cu drojdia si un praf de sare .( eu am folosit doar un cub de drojdie la un kilogram faina si a fost deajuns ) .


Separat incalzim apa si o adaugam in bolul cu faina ( apa trebuie sa fie calduta si NU fierbinte) ,


Incepem sa framantam adaugand putin cate putin uleiul , pana obtinem un aluat elastic si nelipicios .


NU NECESITA DOSPIRE !


Ungem o tava pentru cuptor cu ulei si intindem din aluat .Ungem prima oara cu sucul de rosii amestecat in prealabil cu sare si piper ( dupa preferinta adaugati si alte condimente uscate in suc) .


Apoi presaram ceapa taiata rondele ,ardeii taiati fasii , cartofi dati prin razatoare si incheiem cu un strat de parmezan .


Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pana ce pizza s-a copt iar parmezanul s-a topit .


Se serveste calda .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Andreea Caroline 1

05.10.2014, 13:17

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:19

si eu vreau

Andreea Caroline 1

07.10.2014, 09:44

Roxana ... cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza turceasca