Pizza Margherita

de Ligia Bxl in Pizza, 30 Sep 2013 | 4046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 10 gr drojdie
  • putina sare
  • putin zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingua ulei de masline
  • Pentru umplutura:
  • Ketchup Univer
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Pentru garnitura:
  • 1 bula mozzarella
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

Incepem sa preparam coca astfel: Intr-un bol se pune faina si sarea,apoi intr-un alt bol mic se desface drojdia cu putina apa calduta si zaharul. Se lasa pentru cateva minute la crescut.Se toarna apoi drojdia peste faina,se adauga uleiul de masline si apa si se framanta bine pana devine o coca omogena.Se acopera vasul cu un prosop umed si se tine la crescut pana se dubleaza volumul intr-un loc cald.

In acest timp se calesc rosiile decojite si ceapa taiata marunt.

Dupa ce a crescut coca se intinde o foaie rotunda si se pune in tava,se unge cu Ketchup,apoi pe rand rosiile calite cu ceapa,mozzarella taiata rondele si la final se presara oregano si busuioc.Se da la cuptor pentru coacere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu fructe de mare