Pizza Margherita

de Ligia Bxl in Pizza, 30 Sep 2013 | 1240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 10 gr drojdie
  • putina sare
  • putin zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingua ulei de masline
  • Pentru umplutura:
  • Ketchup Univer
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Pentru garnitura:
  • 1 bula mozzarella
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

Incepem sa preparam coca astfel: Intr-un bol se pune faina si sarea,apoi intr-un alt bol mic se desface drojdia cu putina apa calduta si zaharul. Se lasa pentru cateva minute la crescut.Se toarna apoi drojdia peste faina,se adauga uleiul de masline si apa si se framanta bine pana devine o coca omogena.Se acopera vasul cu un prosop umed si se tine la crescut pana se dubleaza volumul intr-un loc cald.


In acest timp se calesc rosiile decojite si ceapa taiata marunt.


Dupa ce a crescut coca se intinde o foaie rotunda si se pune in tava,se unge cu Ketchup,apoi pe rand rosiile calite cu ceapa,mozzarella taiata rondele si la final se presara oregano si busuioc.Se da la cuptor pentru coacere.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

01.10.2013, 00:14

Ligia Bxl 1

03.10.2013, 17:44

fetele

babi5 1

15.12.2014, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi