Pizza meditaraneana

de Lau in Pizza, 19 Sep 2013 | 594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • apa calduta

Umplutura

  • 1 ceapa
  • 1-2 rosii
  • 1 ou
  • cascaval
  • salam/sunca
  • sare
  • piper
  • oregano
  • masline
  • ketchup univer
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza meditaraneana:

Se amesteca faina cu sarea,zaharul,se face gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in apa calduta,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,trebuie sa rezulte o coca nelipicioasa si elastica,se acopera si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.


Se intinde coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime,se unge cu ketchup,adaugam oul batut,ceapa taiata rondele,sunca taiata fasii,rosiile taiate felii,adaugam sare,piper si oregano dupa gust,maslinele si cascaval ras deasupra,


Dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza meditaraneana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lau 1

20.09.2013, 08:57

mihaelar63 1

20.09.2013, 11:22

Servim cum sa nu

Lau 1

22.09.2013, 12:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat