Pizza Margherita cu aluat de clatite

de deyutzky in Pizza, 6 Oct 2013 | 6203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml apa/lapte
  • 145 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Sos:
  • 3 linguri ketchup Univer
  • 5 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • oregano
  • 150 gr mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita cu aluat de clatite:

Se pun intr-un bol toate ingredientele pentru blat: apa, oul, uleiul, sarea si praful de copt amestecat cu faina si se mixeaza bine.


Se pune compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic pt aprox 10 min.


Intre timp pregatim un sos din: 3 linguri de ketchup Univer+5 linguri suc de rosii, ulei de masline, sare, piper si oregano.


Dupa ce compozitia s-a prins se scoate tava din cuptor, se distribuie sosul obtinut pe toata suprafata blatului si se imbraca in mozzarella.


Se da la cuptor pentru inca 15 min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita cu aluat de clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

06.10.2013, 22:34

Buna varianta asta a ta

Lia_ 1

07.10.2013, 06:06

smechera! a vrut sa scape de framantat da' e bunaa

reisnaor_2006 1

12.11.2014, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton si porumb