Pizza Muresana

de mirela0911 in Pizza, 6 Oct 2013 | 1138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat:
  • 500 g faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1/2 lgt. zahar
  • 1 lgt sare
  • 2 lg ulei de masline
  • apa calduta
  • Pt. topping:
  • sos de rosii
  • 150 g sunca pt. pizza
  • 1 bucata carnati
  • 2 ciuperci champignon proaspete
  • ceapa rosie
  • gogosar rosu
  • masline negre
  • 150 g mozzarela
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Muresana:

Se face o maia din drojdie, putina apa calduta si 1/2 lgt zahar, se amesteca toate si se lasa intr-un loc cald sa-si dubleze volumul. Intr-un vas se cerne faina, se pune sarea iar in mijloc se toarna maiaua. Se toarna apa calduta cat cuprinde si se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa la dospit.


Intre timp se pregatesc ingredientele pt. topping. Ceapa se taie rondele, ciupercile se taie felii iar gogosarul in fasiute. Carnatul se taie si acesta rondele iar sunca se poate lasa feliuta intreaga (depinde cat e de subtire) sau bucati mai mici.


Se intinde aluatul cat dimensiunea tavii cuptorului. Se unge cu sosul de rosii iar peste se aseaza carnatul, sunca, ciupercile, ceapa, maslinele, feliile de gogosar si se rade deasupra mozzarela. Se da la cuptor pana se rumeneste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Muresana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

07.10.2013, 06:36

Multumesc

mirela0911 1

07.10.2013, 06:37

Gaby, in cursul zilei de azi voi rezolva problema. Mersi frumos!

deyutzky 1

07.10.2013, 10:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton (varianta mea)