Pizza Muresana

de mirela0911 in Pizza, 6 Oct 2013 | 1032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat:
  • 500 g faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1/2 lgt. zahar
  • 1 lgt sare
  • 2 lg ulei de masline
  • apa calduta
  • Pt. topping:
  • sos de rosii
  • 150 g sunca pt. pizza
  • 1 bucata carnati
  • 2 ciuperci champignon proaspete
  • ceapa rosie
  • gogosar rosu
  • masline negre
  • 150 g mozzarela
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Muresana:

Se face o maia din drojdie, putina apa calduta si 1/2 lgt zahar, se amesteca toate si se lasa intr-un loc cald sa-si dubleze volumul. Intr-un vas se cerne faina, se pune sarea iar in mijloc se toarna maiaua. Se toarna apa calduta cat cuprinde si se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa la dospit.


Intre timp se pregatesc ingredientele pt. topping. Ceapa se taie rondele, ciupercile se taie felii iar gogosarul in fasiute. Carnatul se taie si acesta rondele iar sunca se poate lasa feliuta intreaga (depinde cat e de subtire) sau bucati mai mici.


Se intinde aluatul cat dimensiunea tavii cuptorului. Se unge cu sosul de rosii iar peste se aseaza carnatul, sunca, ciupercile, ceapa, maslinele, feliile de gogosar si se rade deasupra mozzarela. Se da la cuptor pana se rumeneste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Muresana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

07.10.2013, 06:36

Multumesc

mirela0911 1

07.10.2013, 06:37

Gaby, in cursul zilei de azi voi rezolva problema. Mersi frumos!

deyutzky 1

07.10.2013, 10:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou