Pizza ovo -lacto-vegetariana

de Valclaudia in Pizza, 25 Aug 2012 | 1651 vizualizari

 

Preferata copiilor :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 3oua
  • cca 750g faina neagra
  • 1 pachet de margarina (topita)
  • 1 pachetel de drojdie
  • 100ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • Pentru ornat:
  • 1 cutie rosii decojite
  • 4 ardei diferit colorati
  • masline verzi si negre
  • 8 felii braza topita (cascaval feliat)
  • 200 gr cascaval ras
  • cateva frunzulite de busuioc
  • susan,50gr.
  • Ulei de masine pentru uns tava.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ovo -lacto-vegetariana:

Am pregatit aluatul din ingredientele de mai sus fara a-l lasa la dospit.

L-am intins de grosimea unui deget, am asezat aluatul in doua tavi si l-am decorat asistata de fiica mea.

Aluatul fiind foarte subtire,n-a stat in cuptor decat 20 de minute la foc normal.

 

 

TIPS-URI

1

daca doresti ca aluatul sa aiba un gust deosebit, nu-l aseza pe hartie de copt ci direct in tava unsa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ovo -lacto-vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

25.08.2012, 23:46

Ce bunaaaa

Lau 1

26.08.2012, 15:40

Aurelia 07_07 1

26.08.2012, 18:40

Tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!