Pizza pe felii de paine

de MotanLaOale in Pizza, 16 Iun 2011 | 9880 vizualizari

 

Am vrut sa incerc si eu dupa ce am vazut aproape la toata lumea de pa blog. A iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 12 felii paine toast
  • 400ml lapte
  • 4 oua
  • 200g bacon feliat
  • 100g costita
  • 2 carnati de plescoi
  • 2 carnati cabanos
  • 200g parizer
  • 200g ciuperci
  • 100g masline fara samburi
  • 200g cascaval
  • branza topita
  • pasta de tomate
  • ketchup picant
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine:

Tava se unge bine cu unt. (eu am folosit o tava mare).

Feliile de paine se imoaie in lapte si se pun in tava.

Laptele ramas se amesteca cu ouale si se toarna peste paine si se niveleaza uniform.

Se introduce tava in cuptorul incalzit pentru 10-15 minute ca feliile de paine sa se uneasca cu oul si sa formeze blatul.

Se pune ketchup si pasta de tomate pe toata suprafata tavii cat de mult va place.

Se presara piper si oregano pe toata suprafata.

Se pun toate ingredientele taiate sau feliate dupa preferinta si se repartizeaza uniform.

La final se rade cascavalul si se trag cateva fasii de branza topita.

Se introduce in cuptorul incins pentru 15-20 minute.

Se serveste cu ketchup si cu un vin bun sau o bere.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu bordura de cascaval