Pizza pe felii de paine

de MotanLaOale in Pizza, 16 Iun 2011 | 4568 vizualizari

 

Am vrut sa incerc si eu dupa ce am vazut aproape la toata lumea de pa blog. A iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 12 felii paine toast
  • 400ml lapte
  • 4 oua
  • 200g bacon feliat
  • 100g costita
  • 2 carnati de plescoi
  • 2 carnati cabanos
  • 200g parizer
  • 200g ciuperci
  • 100g masline fara samburi
  • 200g cascaval
  • branza topita
  • pasta de tomate
  • ketchup picant
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine:

Tava se unge bine cu unt. (eu am folosit o tava mare).


Feliile de paine se imoaie in lapte si se pun in tava.


Laptele ramas se amesteca cu ouale si se toarna peste paine si se niveleaza uniform.


Se introduce tava in cuptorul incalzit pentru 10-15 minute ca feliile de paine sa se uneasca cu oul si sa formeze blatul.


Se pune ketchup si pasta de tomate pe toata suprafata tavii cat de mult va place.


Se presara piper si oregano pe toata suprafata.


Se pun toate ingredientele taiate sau feliate dupa preferinta si se repartizeaza uniform.


La final se rade cascavalul si se trag cateva fasii de branza topita.


Se introduce in cuptorul incins pentru 15-20 minute.


Se serveste cu ketchup si cu un vin bun sau o bere.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

27.07.2011, 12:11

tanyapatap 1

20.09.2011, 18:15

MotanLaOale 1

21.09.2011, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crutoane aromate