Pizza pentru copii

de mirela0911 in Pizza, 29 Sep 2013 | 945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat:
  • 500 g faina alba
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 lgt sare
  • 2 lg ulei de masline
  • apa calduta cat cuprinde
  • Pt. topping:
  • sos de rosii cu oregano
  • 1/2 piept de pui dezosat
  • ananas bucati din compot
  • porumb din conserva
  • mici rondele de ceapa rosie (optional)
  • felii de ardei capia rosu
  • cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pentru copii:

Blatul: Se cerne faina intr-un vas, se face o gaura in mijloc unde se pune drodia maruntita si cu un pic de apa calduta, iar pe margine se pune sarea. Se lasa cateva minutele pana creste putin drojdia apoi se adauga uleiul si apa calduta si se incepe sa se framante aluatul. Se toarna apa calduta in functie de cat cere faina pt. a rezulta un aluat potrivit si elastic. Se lasa la dospit la caldurica. Din aceasta cantitate iese blat pt 2 portii de pizza in tava de la cuptor.


Topping: pieptul de pui se taie fasiute mici si se pune la foc intr-o tigaie in 2-3 lg ulei, se pune si un praf de sare si se amesteca pana prind putina culoare. Se lasa deoparte. Ananasul si porumbul se lasa la scurs.


Se intinde aluatul si se aseaza in tava cuptorului. Se unge cu sosul pt. pizza apoi se imprastie peste aluat pieptul de pui, ananasul, porumbul, ceapa (copiii care au mancat aceasta pizza sunt mari amatori de ceapa si de aceea am pus insa nu e obligatoriu), ardeiul si deasupra se rade cascavalul. Se da la cuptor pana se rumeneste bine. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simona72 1

29.09.2013, 20:19

Bucataras Monica 1

29.09.2013, 20:31

Rocsi 1

29.09.2013, 20:42

Putem manca si noi astia mai mari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt