Pizza pofticioasa

de laura_n in Pizza, 29 Noi 2012 | 1690 vizualizari

 

Merisor...ca de obicei...imi face pofta:P ultima oara mi-a facut pofta cu pizza si iar m-a corupt sa fac si din asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 450 gr faina
  • 300 ml apa
  • 2 lg ulei masline
  • 2 lgte zahar brut
  • 1 lgta sare
  • 1 lgta drojdie uscata
  • 1 cub branza de capra framantata
  • pastrama pui
  • kaiser
  • cascaval/mozarella
  • ardei gras
  • ciuperci feliate
  • un ou porumb fiert
  • masline fara samburi
  • suc rosii
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pofticioasa:

Intr-un castron turnam apa, adaugam faina, sarea, zaharul, uleiul de masline, drojdia si cubul de branza de capra.


Bagam in functiune mixerul cu palete pt aluat si prestam cam 5 min de framantat. Dupa ce am framantat bine, lasam cam 20 min sa creasca, intr-un loc caldut.


Dupa ce a crescut, pudram aluatul cu putina faina si mai framantam putin. Intindem o foaie de aluat si o asezam in tava de copt.


Taiem ingredientele si le asezam dupa bunul gust pe blat. De data aceasta am folosit mai multe ingrediente, poftele fiind mai mari :)))


Batem oul cu putin sos de rosii si presaram cate putin peste blat.


Dam la cuptor pentru vreo 20 min.

 

TIPS-URI

1

Cu branza in compozitie, iese un blat excelent!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pofticioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

29.11.2012, 23:10

Sa stii ca as vrea o bucatica

ANNA_46 1

30.11.2012, 01:53

Delicioasa

Alinutza80 1

30.11.2012, 19:33

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire