Pizza rapida pe aluat cumparat

de Valclaudia in Pizza, 7 Mar 2015 | 10822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de pizza din comert (400 gr. de la Kaufland)
  • 3 linguri pasta de tomate
  • busuioc uscat dupa gust
  • cca 50 gr. branza telemea de oaie
  • cca 150 gr. cascaval ras
  • cca 100 gr. masline Kalamata
  • seminte de susan si de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida pe aluat cumparat:

Lasam la dezghetat aluatul de pizza cumparat, apoi il intindem in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem intreaga suprafata a aluatului cu pasta de tomate, presaram busuioc uscat dupa gust.

Mie mi-a ramas o fasie de aluat datorita faptului ca tava n-a fost pe marimea lungimii acestuia, asa ca am decupat aluatul fasii si le-am asezat din loc in loc peste aluatul uns din tava.

Asezam maslinele,presaram telemea rasa si cascaval ras peste aluat, apoi seminte de in si de susan, mai aruncam un praf de busuioc si tam tava la cuptor (preincalzit in prealabil), coacem pizza pana capata culoare aurie toppingul de branzeturi.

Scoatem pizza din cuptor, portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida pe aluat cumparat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

08.03.2015, 00:44

Chiar si marii si vestitii chefi mai procedeaza asa . Lorraine Pascal spune ca foloseste adesea ,, scurtaturi '' Deci tu ai preparat o pizza pe scurtatura .

pity19 1

08.03.2015, 03:09

Mergea si ceva carne pe ea! Super arata!

dantes 1

08.03.2015, 07:24

Buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de paine toast