Pizza cu salam

de cristinutanicolita in Pizza, 29 Ian 2015 | 1552 vizualizari

 

Blat subtire si crocant!

 

INGREDIENTE

Aluat :

  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lng drojdie uscata
  • 1 lng sare
  • 100 ml ulei

Sos:

  • 200 ml ketchup oregano sare

Mai avem nevoie de:

  • 400 g salam
  • 200 g branza de vaci
  • 1 ceapa
  • 200 g masline
  • ciuperci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Aluat: Intr-un castron punem faina cernuta si o amestecam cu drojdia si sarea. Adaugam apa calduta treptat si omogenizam totul bine;la sfarsit adaugam uleiul si mai framantam 5 min. Acoperim castronul si lasam aluatul sa creasca 30 min.


Umplutura: Curatam ceapa si o taiam solzisori,taiem salamul si maslinele.


Sos: Amestecam ketchup-ul cu sarea si oregano.


Dupa ce a crescut aluatul,il impatim in 2 buc egale si intindem 2 foi.


Tapetam o tava cu hartie de copt. punem o foaie de aluat,ketchup,salamul,ceapa,ciupercile,maslinele si bucatele de branza. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor. Se procedeaza la fel si cea de-a doua foaie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

cristinutanicolita 1

30.01.2015, 08:17

merisor 1

30.01.2015, 11:22

Tare buna!

Panacris 1

30.01.2015, 13:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa cu aluat fara framantare