Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este o pizza din tarate de ovaz si grau.
Pieptul de pui se fierbe 1 ora.Se poate taia inainte de fierbere sau dupa.
Gogosarul copt se curata de pielita si se taie in bucati.
Un blat de pizza se face din :2 oua, 4 lg tarata de grau, 4 lg tarata de ovaz, 2 lingurite drojdie, sare.Toate se amesteca si se aseaza in forma rotunda , in tava (cu hartie de copt). Se baga la cuptor timp de 8 minute.
Se scoate din cuptor blatul si se pune poate pune putin ketchup amestecat cu cimbru si busuioc (pe blat) , apoi pieptul de pui , masline, ciuperci, ardeiul , porumb si cascavalul taiat in bucati sau felii. Se introduce din nou la cupto pentru 12- 15 minute (eu am tinut 12 minute).
Pentru celelalte doua blaturi se repeta instructiunile.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult