Pizza de regim

de cristina1985 in Pizza, 16 Aug 2014 | 1579 vizualizari

 

Este o pizza din tarate de ovaz si grau.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 lg tarata de ovaz
  • 12 lg tarata de grau
  • 6 lingurite drojdie (la plic)
  • sare
  • porumb
  • 1 piept de pui
  • 15 masline negre
  • cascaval light
  • ardei copt
  • ciuperci (un borcan mic )
  • ketchup light
  • cimbru, busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de regim:

Pieptul de pui se fierbe 1 ora.Se poate taia inainte de fierbere sau dupa.


Gogosarul copt se curata de pielita si se taie in bucati.


Un blat de pizza se face din :2 oua, 4 lg tarata de grau, 4 lg tarata de ovaz, 2 lingurite drojdie, sare.Toate se amesteca si se aseaza in forma rotunda , in tava (cu hartie de copt). Se baga la cuptor timp de 8 minute.


Se scoate din cuptor blatul si se pune poate pune putin ketchup amestecat cu cimbru si busuioc (pe blat) , apoi pieptul de pui , masline, ciuperci, ardeiul , porumb si cascavalul taiat in bucati sau felii. Se introduce din nou la cupto pentru 12- 15 minute (eu am tinut 12 minute).


Pentru celelalte doua blaturi se repeta instructiunile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de regim" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

babi5 1

16.08.2014, 23:33

dantes 1

17.08.2014, 08:36

Buna!

Sidy 1

17.08.2014, 14:11

Imi place mult topingul sanatos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu Blat de Conopida