Pizza de regim

de cristina1985 in Pizza, 16 Aug 2014 | 4518 vizualizari

 

Este o pizza din tarate de ovaz si grau.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 lg tarata de ovaz
  • 12 lg tarata de grau
  • 6 lingurite drojdie (la plic)
  • sare
  • porumb
  • 1 piept de pui
  • 15 masline negre
  • cascaval light
  • ardei copt
  • ciuperci (un borcan mic )
  • ketchup light
  • cimbru, busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de regim:

Pieptul de pui se fierbe 1 ora.Se poate taia inainte de fierbere sau dupa.

Gogosarul copt se curata de pielita si se taie in bucati.

Un blat de pizza se face din :2 oua, 4 lg tarata de grau, 4 lg tarata de ovaz, 2 lingurite drojdie, sare.Toate se amesteca si se aseaza in forma rotunda , in tava (cu hartie de copt). Se baga la cuptor timp de 8 minute.

Se scoate din cuptor blatul si se pune poate pune putin ketchup amestecat cu cimbru si busuioc (pe blat) , apoi pieptul de pui , masline, ciuperci,  ardeiul , porumb si cascavalul taiat in bucati sau felii. Se introduce din nou la cupto pentru 12- 15 minute (eu am tinut 12 minute).

Pentru celelalte doua blaturi se repeta instructiunile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de regim" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

babi5 1

16.08.2014, 23:33

dantes 1

17.08.2014, 08:36

Buna!

Sidy 1

17.08.2014, 14:11

Imi place mult topingul sanatos !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogoşi – pizza