Pizza rapida pe aluat foietaj

de Valclaudia in Pizza, 30 Oct 2014 | 2730 vizualizari

 

abia scoasa de la "solar", bronzata bine, crocanta,.... o adevarata ispita... ;)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj
  • 5 felii cascaval feliat
  • cca 150 gr. cascaval ras
  • cateva masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura seminte de mac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida pe aluat foietaj:

Aluatul foietaj dezghetat se desface din ambalaj si se intinde in tava tapetata cu hartie de copt.


Diluam pasta de tomate cu 2-3 linguri de apa rece, apoi ungem intreaga foaie cu amestecul obtinut.


Taiem cascavalul feliat fasii, le aszam peste pasta de tomate.


Din loc in loc asezam masline,apoi presaram cascavalul ras pe toata suprafata aluatului.


Presaram seminte de mac, portionam si dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste dupa preferita.


Noua ne place fix asa cum o vedeti. Foaaaarte rumena....


Serviti fierbinte, pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida pe aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 21:20

Rocsi 1

30.10.2014, 21:30

O feliuta si mie!

mihaelar63 1

31.10.2014, 02:49

Este buna seara . Cu mac asigura somnul linistitor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare