Pizza rustica

de simona72 in Pizza, 14 Iun 2013 | 1923 vizualizari

 

O pizza foarte rapida si delicioasa...

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 100 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 gr faina
  • 1/4 cub mic drojdie

pt umplut:

  • sos picant de rosii
  • feliute de muschiulet afumat de porc
  • feliute de sunca
  • 150 gr mozzarela
  • ciuperci de la conserva
  • frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

Am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea enumarata mai sus. Dupa ce masina a framintat aluatul l-am scos si l-am pus la loc caldut intr-un castron pt 10-15 minute.


Am intins cu sucitorul o foaie cit am putut eu de rotunda(nu trebuie sa iasa perfect) si am pus-o intr-o forma de pizza. Am uns aluatul cu sosul picant de rosii, am pus felii subtiri de muschiulet alternind cu feliute de sunca, ciupercute de la conserva pe deasupra, mozzarella rupta cu mina in bucati si puse si ele, iar la urma frunzulite de busuioc proaspat.


Am dat la cuptorul incins la 200 grade pt 10 minute.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

serviti calda cu sos picant sau dulce de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rustica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Corinuta 1

15.06.2013, 21:10

ce bine arata, cum sa nu se pape toata!

babi5 1

18.06.2013, 15:08

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 16:44

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj