Pizza de post

de Rocsi in Pizza, 25 Mar 2011 | 2979 vizualizari

 

Aveam o pofta nebuna de pizza,si cum mama posteste am zis mai intai sa ii pregatesc ei o pizza de post si apoi pentru mine...si a iesit o minunatie..cel putin asa a zis mama..

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umplutura:
  • 1 carnacior de post
  • 3-4 ciuperci intregi conservate
  • 1 pumn de ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • 4-5 felii ardei rosu
  • 1 rosie
  • 1 canita suc tomat
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de post:

Mai intai pregatim blatul:


intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.


drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.


la urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.


il lasam la odihnit 10-15 minute.


preparam ingredientele pentru umplutura:


carnaciorul il taiem rondele.


ciupercile le spalam bine si le taiem felii.


ghebele le tocam ,dar nu prea marunt.


maslinele le facem feliute.


rosia o spalam si o taiem felii pe rotund.


pregatim pizza:


luam cam jumatate din aluat,il intindem putin si ii dam forma rotunda.


il intepam din loc in loc si asezam blatul intr-o tava rotunda ,unsa cu putina margarina.


sucul de rosii il amestecam cu putin patrunjel verde uscat si piper.


cu acest sos ungem blatul.


apoi asezam ingredientele:carnaciorii,ciupercile,ghebele,feliile de ardei rosu,maslinele si deasupra rosiile.


dam tava in cuptorul incins si o lasam acolo pana e copt blatul.


daca gasiti niste branza de post puteti pune si branza(eu una uitasem de branza si nu am cumparat))).


pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

26.03.2011, 19:21

Super...are si carnacior arata tare bine chiar asa de post

Rocsi 1

26.03.2011, 20:56

mena,ruxy

adry88 1

21.05.2011, 12:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos