Pizza rustica

de Bucataras Medi in Pizza, 6 Oct 2013 | 1681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 240 ml apa
  • 1,5 lingurita sare
  • 480 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • Pentru topping
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g salam
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 75 g masline feliate
  • 150 g cascaval
  • 1 ou crud
  • 1 ou fiert
  • 7-8 rosii cherry
  • 1 lingurita oregano
  • un praf de sare
  • Pentru tapetat forma
  • ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

Aluatul l-am preparat la masina de paine.Am pus in cuva masinii ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus si am programat masina la programul corespunzator aluatului pentru pizza.Cand aluatul este gata facut il Cu ajutorul varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Presaram cascavalul ras si oregano.Asezam dupa placul fiecaruia salamul,sunculita feliata,maslinele,rosiile cherry,oul fiert taiat felii.Batem oul crud cu putina sare si il rasturnam deasupra.


Preincalzim cuptorul.


Dam la cuptor la 220 grade timp de 15-20min.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rustica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

06.10.2013, 22:39

Tare bine mai arata

diana_k 1

07.10.2013, 10:13

deyutzky 1

07.10.2013, 12:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Pizza Deliziosa