Pizza salami

de Sylvia in Pizza, 3 Noi 2010 | 2070 vizualizari

 

Saptamana trecuta am avut seara de pizza si binenteles am incercat sa mai testez ceva retete noi asa ca am incercat ( printre altele :) ) pizza salami.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de aluat de pizza  facut din :
  • 500 grame de faina,
  • 25 grame drojdie,
  • o lingurita miere/zahar,
  • aproximativ  250 ml apa,
  • sare.
  • Pentru garnisit pizza am folosit
  • emmental ras ( are o aroma aparte zic eu ) si mozzarella,
  • o lingura de sos de rosii,
  • o jumatate de felie de jambon,
  • cateva ciuperci proaspete,
  • cateva felii de salam taiate subtire,
  • cateva rondele de ardei iute
  • ierburi aromate uscate, eu am un amestec care contine si usturoi uscat si da un gust deosebit la pizza.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami:

Preparare: intindem o foaie subtire de pizza si apoi o garnisim incepand cu stratul de suc de rosii si branza si continuam cu restul ingredientelor.


Coacem pizza in cuptorul preincalzit la 210 grade la mijlocul cuptorului pentru 12-15 minute, pentru un blat crocant cresteti temperatura. A iesit o minunatie de pizza aromata si tentanta .


 

TIPS-URI

1

in plus la aceasta pizza la final am framantat aluatul cu putina bere blonda , i-a dat o elasticitate  aparte, a fost foarte binevenita zic eu. Dupa ce se framanta bine si se lasa la dospit 30 de minute se tine la frigider macar 30 de minute, iese mult mai fraged si creste mai bine la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

04.11.2010, 15:21

si eu prezenta sa primesc o bucatica virtuala

Sylvia 1

04.11.2010, 18:40

Va servesc pe toate

Julie 1

04.11.2010, 19:01

Nu uita nici de mine,te rog!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat