Pizza salami

de diana_k in Pizza, 6 Oct 2013 | 2239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 blaturi de pizza
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri de ulei de masline
  • pentru sosul de pizza
  • 200g pasta de rosii
  • 1lingura zahar
  • 1 mustar
  • busuioc
  • pentru umplutura
  • salam uscat
  • branza mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami:

Se dizolva zaharul si drojdia in apa calduta, se presara 3 linguri de faina si se lasa la crescut 10-15 minute.

Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauga sarea intr-o parte si se face groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se framanta un aluat elastic si care nu mai lipeste....eu folosesc masina de framantat.


Se lasa aluatul la crescut o ora apoi se imparte in doua si se pregatesc doua blaturi de pizza. Se ung cu sos, se presara felii de salam si mozarrella.


Se coace la 180 de grade, timp de 15-20 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

06.10.2013, 19:44

buna

Rocsi 1

06.10.2013, 22:34

Cam buna buna

Cris2711 1

07.10.2013, 12:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizette cu sunca,salam si legume