Pizza salami cu porumb

de Corinuta in Pizza, 6 Aug 2013 | 2726 vizualizari

 

E preferata lui Eliza si a tuturor copiilor probabil :)) Am folosit varianta rapida, cu aluat cumparat si am copt-o de dimineata pana nu a dat caldura!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat de pizza
  • 200 ml sos de rosii cu busuioc sau oregano
  • 100 g salam uscat feliat
  • 150 g porumb
  • 150 g mozzarella rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami cu porumb:

Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem aluatul pe ea. Peste aluat turnam sosul de rosii si il intindem cu o lingura. Asezam feliile de salam una langa alta peste sosul de rosii. Presaram porumbul peste salam, iar deasupra mozzarella.


Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade si se coace pizza circa 20-30 de minute, in functie de cat de rumena si crocanta o doriti.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

cand scoateti pizza din cuptor, puteti presara deasupra oregano uscat, ii da o aroma mai aparte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

roxana_simona 1

06.08.2013, 20:18

buna pizza

Corinuta 1

06.08.2013, 22:07

Multumesc!

Rocsi 1

07.08.2013, 11:54

Mmm vreau o feliuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat